Літні українці можуть отримати різдвяну допомогу на благодійному заході "Christmas Advent", який проводитиметься в одному з великих міст України. Подробиці повідомляють на instagram-сторінці "Фонду Добра та Любові".

Благодійні фонди продовжують надавати підтримку українцям, які через повномасштабну війну опинилися у складних життєвих обставинах. Також незважаючи на все людям намагаються створити настрій перед зимовими святами.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Так, літніх українців та дітей запрошують на благодійний "Christmas Advent" від релігійної організації "Благодійне місійне товариство "СЛОВО ЖИТТЯ" у Печерському районі Києва.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

У ході заходу гостей пригощатимуть безкоштовними смаколиками, гарячими напоями та бургерами. Дітей розважатимуть аніматори. В той самий час, пенсіонери зможуть отримати гуманітарну допомогу.

Захід відбудеться в неділю 10 грудня з 10:30 до 19:00 за адресою: м. Київ, вул. Микільсько-Хутірська, 64. Люди похилого віку з дітьми можуть приходити без попереднього запису.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям, які опинилися у скрутному становищі, подадуть руку допомоги: що можна отримати.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.