Монети номіналом 25 копійок вилучили з обігу, але вони ще можуть принести користь своїм власникам. Деякі екземпляри можуть зацікавити колекціонерів та принести непогані гроші. Про це повідомляється на ресурсі "Монети-ягідки".

Монета 25 копійок перестала бути платіжним, але може принести багато радості своєму власнику. Якщо вдома завалялися такі копійки, слід уважно їх оглянути, адже за деякі екземпляри можна отримати тисячі гривень.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Наприклад, популярність серед колекціонерів має 25-копійкова монета 1992 року різновиду 5.1Даг. Дізнатися її можна за цілим рядом особливостей. Зокрема, це гладкий гурт, округлий та товстий середній зуб тризуба, а також гроно №2 у формі тупокутного трикутника. Виручити за таку монету можна до 5-7 тисяч гривень.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Якщо знайшли 25 копійок 1992 року з опуклим щитом та втиснутим у нього тризубом на реверсі, то перед вами різновид 4БАМ. Така монета може принести близько 3,3-5 тисяч гривень.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Рідкісна 25-копійкова монета 2003 року різновиду 1ЕАм може бути продана приблизно за 2 тисячі гривень. Ця монета мала увійти до річного набору, але в результаті потрапила в обіг, а потім у гаманці та скарбнички деяких українців.

Цінна монета. Фото: monety-yagidky
Цінна монета. Фото: monety-yagidky

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, великі гроші за маленьку монету: як виглядають копійки, за які можна отримати тисячі гривень.

Також наш портал інформував, за 2 копійки українці можуть отримати тисячі гривень: уважно дивись на фото.

Крім того, ми писали, українці можуть обміняти 1-гривневу монету на цілу гору грошей: за що готові платити колекціонери.