Українцям виплатять по 3600 гривень протягом трьох місяців. Хто може претендувати на фінансову допомогу та як подати заявку, йдеться на facebook-сторінці благодійної організації "Деполь Україна".

Благодійний фонд із самого початку повномасштабної війни дбає про українців, які були змушені залишити свої будинки через російську агресію та гостро потребують елементарної допомоги.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

На цей раз організація оголосила про відкриття збору заявок на отримання фінансової допомоги у розмірі 10 800 гривень. Кошти виплачуються протягом 3-місячного періоду – по 3600 гривень.

Отримати виплати мають право внутрішньо переміщені громадяни, зареєстровані у Києві та Київській області. При цьому претенденти мають відповідати критеріям відбору.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Хто отримає виплати:

  • ВПО, що проживають у столиці та області;
  • мають неповнолітніх дітей (термін довідки ВПО не більше 90 днів);
  • будь-хто із терміном довідки ВПО до 30 днів;
  • той, хто не отримував грошову допомогу з інших фондів.

Зареєструватися в програмі допомоги можна за цим посиланням. У разі позитивного рішення за заявкою з претендентом на допомогу зв'яжеться представник організації та обговорить деталі отримання виплат.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, встигніть до 10 грудня: українці можуть забрати від 1000 до 5000 гривень допомоги.

Також наш портал інформував, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.