Отримання грошового переказу може спричинити блокування картки. Про це клієнтка Monobank розповіла у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

За словами українки, їй без жодних пояснень заблокували картку Monobank. Вона звернулася на підтримку банку, де її попросили пояснити походження коштів, що надійшли на картку. Жінка стверджує, що передала усі дані, але це не допомогло.

"Monobank", фото: Знай.ua
"Monobank", фото: Знай.ua

"Монобанк заблокував мою картку без пояснення причини. Я подзвонила на гарячу лінію і мене фахівець банку попросив надати квитанції і пояснити походження грошей. Я надала всі квитанції за період який в мене попросив фахівець банку і пояснила кожен платіж", - поскаржилася українка.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Жінка запевняє, що вже два місяці не може добитися отримання грошей, які надіслали їй родичі як матеріальну допомогу.

"Також я пояснила що зараз знаходжусь за кордоном одна з двома малолітніми дітьми і мені всі мої родичі допомагають перебувати тут", - додала клієнтка.

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та запевнили, що над вирішенням проблеми клієнтки працюють.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "На людей начхати": клієнту Monobank заблокували рахунок, відразу ж після поповнення картки.

Також наш портал інформував, клієнти monobank отримують повідомлення з відмовами в обслуговуванні: "Банк прийняв рішення про закриття".

Крім того, ми писали, "Користується якийсь Леонардо": клієнт "Sense bank" зауважив, що з його заблокованої картки роблять покупки..