Акціонерне товариство "Тернопільгаз", яке входило до структури Регіональної газової компанії Дмитра Фірташа, перейшло під управління "Нафтогаз". Реквізити та тарифи для населення регіону залишились поки незмінними.

Про це повідомила пресслужба компанії у Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що їхніми клієнтами стали ще 200 тисяч приватних домогосподарств та три тисячі юридичних осіб.

"Звертаємо увагу мешканців Тернопільщини, що особові рахунки клієнтів, тариф на розподіл і реквізити для оплати послуг залишаються незмінними", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

З усіх питань пов'язаних із розподілом газу, мешканців Тернопільщини закликають звертатися до контакт-центру за номерами: 097-0-519-904, 095-0-519-904, 035-2-519-904 та 0-800-500-904.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Власником "Тернопільгазу" називали олігарха Дмитра Фірташа, однак офіційно він не виступав бенефіціаром компанії.

Минулого року суд арештував корпоративні права на 26 облгазів та передав їх до АРМА, які згодом передали в управління "Нафтогазу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як за копійки забезпечити собі теплу зиму: "Нафтогаз" дав пораду українцям.

Також наш портал інформував, українцям надсилають завищені платіжки за газ: в "Нафтогазі" пояснили, що відбувається.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" терміново попередив українців через відключення світла: доведеться йти до скриньки.