Фахівці Пенсійного Фонду продовжують надавати консультації нашим громадянам. Українці, які отримують субсидію, можуть самостійно обрати банк в якому будуть отримувати гроші.

Про це повідомляє пресслужба "Пенсійного Фонду" на сторінці Facebook.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Українці можуть отримувати субсидію через відділення поштового зв’язку або через банк.

Фінансову установу для одержання виплати отримувач допомоги також обирає самостійно.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Актуальний перелік уповноважених банків було розміщено на сайті Міністерства фінансів України.

Оформлення субсидій, скріншот: Facebook
Оформлення субсидій, скріншот: Facebook

У Пенсійному Фонді також нагадали, що одержувачі субсидій, які до запровадження воєнного стану отримували виплати через уповноважені банки, – на банківський рахунок (за стандартом IBAN) в банку, в якому відкрито рахунок одержувача.
Що стосується одержувачів, які до запровадження воєнного стану отримували виплати через відділення пошти, зараз отриму.ть випоати через міжнародну платіжну систему "MY TRANSFER" та акціонерне товариство комерційний банк "ПриватБанк".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, хто з українців може отримати 100% знижку на комуналку: пільги не для всіх.

Також наш портал інформував, українців позбавляють субсидії у опалювальний сезон: у ПФУ назвали причину та як відновити виплати.

Крім того, ми писали, пенсіонерам нагадали про пільги на комуналку: 6 категорій можуть розраховувати.