Українські ветерани можуть отримати додаткову фінансову допомогу від Червоного Христа. Але для цього потрібні деякі обставини та особливі умови.

Однією з головних умов є те, виплати будуть нараховуватися лише тим ветеранам, які отримали інвалідність 1 або 2 групи внаслідок війни.

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

На сайті Міністерства у справах ветеранів України зазначили, що в цій програмі можуть брати участь громадяни, які внесені в реєстр ветеранів війни та мають інвалідність відповідної групи.

Виплати будуть проводитися одноразово і виплачуватимуться одним платежем. Допомога буде нарахована на банківський рахунок громадянина і складатиме 4 тисячі гривень. такі виплати, після узгодження заявки будуть отримувати протягом 4 місяців. Тобто, загальна сума виплат буде становити 16 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Заяву на отримання коштів варто подавати в електронному вигляді на спеціальному веб-сайті Міністерства ветеранів. Там потрібно знайти вкладку "Надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни". Після цього необхідно пройти електронну ідентифікацію та верифікацію за допомогою електронного підпису.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Після цього варто уважно перевірити свої дані: ім’я, прізвище та по-батькові. Після перевірки потрібно зазначити міжнародний номер банківського рахунку, електронну адресу та номер свого телефону. Якщо банківський рахунок відсутній, можна відкрити його у будь-якому банку та дізнатися свій міжнародний розрахунковий номер.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чи працює статус "дитина війни" під час "повномасштабки" - чи можна отримати пільги та які

Раніше портал Знай інформував, будете знати, скільки вам винні: як дізнатися розмір субсидії на опалювальний сезон

Також, наш портал повідомляв, міжнародна організація роздає українцям готівку: пощастило мешканцям однієї області