Національний банк України повідомив про продовження благодійної акції "Смілива гривня" до 8 грудня. У рамках цієї ініціативи українці мають змогу здати розмінні монети номіналом 10 та 50 копійок, а також оборотні монети номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень.

Про це повідомили на Facebook-сторінці банку.

Прийматимуть зібрані кошти відділення банків-партнерів акції, включаючи ПриватБанк, Ощадбанк та ПУМБ.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Важливо відзначити, що НБУ продовжив термін обміну монет старого зразка, який перестав бути платіжним засобом. Ці монети можна обмінювати до закінчення дії військового стану в Україні та протягом трьох місяців (90 календарних днів) після його припинення або скасування.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Якщо у вас є монети номіналами 1, 2, 5 і 25 копійок, якими вже не можна розраховуватися, зверніться до відділень уповноважених банків: АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Ощадбанк", АТ "#" 39; ПУМБ & # 39; і АТ "Райффайзен Банк".

Ця благодійна акція — не лише спосіб позбавитись монет старого зразка, а й можливість підтримати потреби сил оборони України. Беручи участь у "Сміливій гривні", кожен може зробити свій внесок у важливі справи.

Подробиці та місця обміну монетами уточнюйте безпосередньо у зазначених банках.