Внутрішньо переміщені українці можуть отримати якісну гуманітарну допомогу, яка може включати продукти, ліки, засоби гігієни та інші речі. Хто і як може отримати набори, повідомляє портал zayava.info.

Благодійний фонд "Незламний Харків" приймає заявки на гуманітарну допомогу від переселенців, які мешкають у місті.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Уточнюється, що програма допомоги поширюється на ВПО, які прибули з територій, що знаходяться у сірій зоні або тимчасово окуповані. При цьому претенденти мають відповідати критеріям уразливості.

Хто може подавати заявки:

  • багатодітні сім'ї, які виховують трьох та більше дітей віком до 18 років;
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи, що лежать люди;
  • особи, які ще не отримували аналогічної допомоги від цього фонду.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Гуманітарна допомога надається одночасно у вигляді продуктових наборів, медикаментів, засобів гігієни та інших необхідних речей. Залишити заявку на отримання допомоги можна за цим посиланням. Необхідно заповнити всі пункти, а також надати документи, що підтверджують належність певної категорії вразливості.

Після обробки заявки із претендентом на допомогу зв'яжеться волонтер організації для уточнення необхідних деталей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видадуть допомогу, щоб пережити можливі блекаути: хто і що може отримати.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, почалася реєстрація на гуманітарну допомогу: хто з українців може безкоштовно отримати продукти.