Кожен українець хоче, щоб узимку в будинку було тепло та комфортно, а платіжки не "висмоктували" останні гроші. У газопостачальній компанії "Нафтогаз" поділилися простим лайфгаком, який допоможе збільшити температуру в будинку на 1-2°C.

Українці можуть скористатися недорогим та простим способом підвищення енергоефективності житла. В "Нафтогазі" радять наклеїти за батареєю тепловідбивний екран. Таке рішення допоможе збільшити тепловіддачу радіаторів на 20% та підвищити температуру в кімнаті на 1-2 градуси.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

"Справа в тому, що батареї випромінюють тепло рівномірно: як у приміщення, так і в зовнішню стіну на вулицю. Фольгований тепловідбивний екран допоможе максимально виключити ці втрати завдяки своїм властивостям", - пояснили в компанії.

Батареї опалення, кадр з відео
Батареї опалення, кадр з відео

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У газопостачальній компанії наголошують, що поширенню тепла в будинку також перешкоджають різні предмети та меблі, які перекривають батареї. Потрібно подбати, щоб перед радіаторами не було жодних перешкод, а самі вони були чистими, адже пил також заважає тепловіддачі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як за копійки забезпечити собі теплу зиму: "Нафтогаз" дав пораду українцям.

Також наш портал інформував, українцям надсилають завищені платіжки за газ: в "Нафтогазі" пояснили, що відбувається.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" терміново попередив українців через відключення світла: доведеться йти до скриньки.