Українці почали скаржитися, що їм приходять платіжки за електроенергію із двома сумами до оплати. У компанії YASNO розповіли, що це за друга сума і як не заплутатися при оплаті.

У YASNO звернулася українка зі скаргою, що їй приходять завищені платіжки, а також у них вказано дві суми, які плутають багатьох споживачів.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Передаю показання завжди вчасно, але кожного місяця теж чомусь нараховують більше по якомусь іншому, у нас двозонний лічильник, і ще пишуть про очікувану передплату, навіщо?! Плутаєте людей, - поскаржилася українка.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Фахівці YASNO зазначили, що друга сума – це оплата за очікуване споживання. Клієнти можуть платити перед за своїм бажанням, наприклад, щоб не запізнитися з оплатою в наступні місяці.

"Кожен клієнт особисто обирає: сплачувати лише за фактично спожиті кіловат-години або також і за очікуване споживання у поточному періоді. Водночас здійснюючи платіж наперед, ви можете бути впевненим, що уникнете несвоєчасної оплати у наступному місяці через певні життєві обставини", - пояснили в компанії.

Платіжки за світло. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Платіжки за світло. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, все можна виправити: в "Yasno" дали важливу пораду клієнтам.

Також наш портал інформував, чому бувають короткочасні відключення світла і чи це впливає на роботу приладів: українцям розкрили правду.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, передають дані колекторам, щоб вибити борги з пенсіонерів: українка розповіла всю правду про компанію "Yasno".