Українці продовжують запитувати, як і на що витрачаються гроші з державного бюджету. Новина про призначені майже 14 мільйонів гривень на капітальний ремонт Київського ТЦК викликала широке подив у суспільства.

Згідно з результатами тендеру, за ремонт Київського міського та районного ТЦК та СП буде заплачено 13 678 450,80 грн.

Цікаво відзначити, що ТОВ «БК БУД ПЛЮС» стала єдиною фірмою, яка брала участь у відкритих торгах з урахуванням особливостей.

ТЦК, мобілізація: фото Уніан
ТЦК, мобілізація: фото Уніан

Це рішення викликало безліч питань у громадян, які засумнівалися у необхідності таких витрат та виборі підрядника. У ситуації, коли багато секторів потребують фінансування та підтримки, витрачені кошти на ремонт військового комітату видалися деяким громадянам невиправданими.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Капітальний ремонт Київського ТЦК та СП / фото: скріншот Prozorro
Тендер на капітальний ремонт Київського ТЦК та СП / фото: скріншот Prozorro

"Та ви подивіться які лікарні, які казарми, які госпіталі, там зробіть ремонти", - зазначають користувачі соцмережі.

Багато хто висловився, що замість того, щоб спрямовувати кошти на підтримку наших захисників на передовій, держава схвалює такі тендери, змушуючи людей допомагати їм зі своєї кишені. Громадяни зазначають, що лікарні, казарми та шпиталі є більш необхідними для ремонту, оскільки багато з них перебувають у давньому поганому стані.

"Що дрібниться, гуляти так гуляти - нехай старий зносять і новий будують."

Проте це рішення залишається частиною ширшого питання про прозорість та ефективність витрачання державних коштів. Громадськість продовжує вимагати більш прозорого та розумного використання державних фінансів.

Нагадаємо, в Росії виробляють дрони, в Україні – серіали: держава зливає десятки мільйонів на розваги

Раніше ми писали, мільйони на "почесні" відставки: Україна щомісяця платить по 100 тисяч судді, яка судила учасників Майдану

Як повідомляв Знай.ua, все сплатили, а фахівці не поспішають: українці скаржаться на бездіяльність "Київводоканалу" – навіть кран зламали