Відомий український астролог Влад Росс спробував визначити, чи відбудуться 2024 року в Україні вибори, і хто може стати президентом. Астрологічний експерт заявив, що якщо вибори якимось чином і відбудуться, то лише восени.

Про це стало відомо завдяки одному із нещодавніх інтерв'ю Влада Росса для українських журналістів.

Влад Росс
Влад Росс

"Щодо президентської посади, то єдина людина, яка була на цьому місці 10 років - Кучма. І лише тому, що його суперником був комуніст. Ніхто не хотів у другому турі обирати комуніста, тож обрали Кучму. Решта були по п'ять років, Володимир Зеленський - не виняток. Я вже скрізь оголосив, що наступним президентом буде Валерій Залужний», - сказав Росс.

Він додав, що може бути така ситуація, що Зеленський знову балотуватиметься. У такому разі Залужний поступиться йому, продовжив астролог.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Влад Росс
Влад Росс

Також астролог Влад Росс назвав міста, які найбільше постраждають від рук російських загарбників у грудні цього року.

За його словами, ракети прилітатимуть навіть туди, де останнім часом було затишшя.

"Складна ситуація може бути у Донецькій області. Особливо це стосується Краматорська, Слов'янська... Небезпеку чекає і на Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон. Ворог хоче його просто зруйнувати – так, як він зробив із Маріуполем. А все тому, що він пов'язаний із знаком Лева. А Марс – планета війни – зустрічається з управителем Лева – Сонцем – у знаку Стрільця. Тобто міста, пов'язані з Левом, можуть постраждати від російських ракет. У тому числі й Львів. Окупанти можуть "лупнути" за якоюсь багатоповерхівкою і заподіяти глобальне лихо», - заявив Влад Росс.

Він додав, що розпал обстрілів розпочнеться з 9 по 15 грудня. За його словами, ворог може запустити сотню ракет за один раз.

Нагадаємо, шумний натовп для Скорпіонів та домашній затишок Ракам: як зустрічати 2024 рік всім знакам Зодіаку.

Раніше повідомлялося, передбачення для всіх знаків Зодіаку: що можна і не можна робити на Боброву повню 27 листопада.

Також, так і проведеш: три знаки Зодіаку, яким зірки приготували подорож на Новий рік.