Олександр Волошин та Анна Трінчер заручилися ще в грудні 2021 року, а офіційне весілля відбулося вже в 2022. Але нещодавно все частіше почали з'являтися чутки про ймовірне розлучення пари.

На своїй сторінці в Інстаграм, дівчина опублікувала пост з відповіддю на питання яке так цікавило багатьох прихильників.

"Ми дорослі люди і так буває, головне щоб кожен був щасливий, а разом чи ні - не важливо)" написала Трінчер

Трінчер та Волошин, фото з Instagram
Трінчер та Волошин, фото з Instagram

Сама дівчина розмістила посилання, де вони з Волошиним розповідають про свої стосунки та причину розлучення. За словами пари криза в стосунках почалася ще півроку тому. За словами блогерки, останні три місяці все трималося лише на її витримці, але зізнається, що потрібно все було розірвати раніше. А кінцеве рішення про розлучення прийняв чоловік Трінчер. Пере тим, як чоловік оголосив про розлучення, пара не бачилася чотири дні, і Анна не могла зробити перший крок та розірвати стосунки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото:Instagram
Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото:Instagram

За словами Волошина, він більше не міг робити боляче і тому прийняв таке рішення. Він намагався все контролювати та виправити ситуацію, але все марно. Зараз блогер зізнався, що тих почуттів, які були раніше вже немає.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Олена-Крістіна Лебідь страждає, як і всі українці - навіть не встигає одягнутися: "Прийняти наполовину"

Раніше портал Знай інформував, Анастасія Приходько накинулась на Фаріон через наїзд на військових: "Несе грішне..."

Також наш портал повідомляв, Даша Квіткова розповіла про новий роман колишнього з юною красунею: "У мене багато..."