Українські пенсіонери можуть отримати знижку на комісію при сплаті рахунків за спожитий газ у відділеннях "Укрпошти". Скористатися шансом можна до кінця року - 31 грудня 2023 року. Деталі розкрили в пресслужбі газопостачальної компанії "Нафтогаз".

Багато українців для оплати комунальних послуг використовують онлайн-сервіси, але, наприклад, більшість пенсіонерів не мають можливості. Літні українці часто сплачують через касу банку або у відділенні "Укрпошти". У разі можна отримати знижку.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Так, до 31 грудня 2023 року споживачі, які платять за блакитне паливо через "Укрпошту" можуть отримати 30-відсоткову знижку. Ідеться про знижку не на спожитий газ, а саме на комісію при оплаті рахунку.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Варто зазначити, що українці, які платять за блакитне паливо через онлайн-сервіси "Нафтогазу", можуть отримати знижку на газ. Її розмір становить 1%. Отримати бонус можна за умови своєчасної оплати послуг – до 15 числа.

Нагадаємо, що тариф на газ для населення зафіксовано на рівні 7,96 гривні за кубометр. Ціна залишатиметься незмінною до завершення опалювального сезону.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як не "влипнути" на кругленьку суму: нахабна схема, про яку потрібно знати власникам газового лічильника.

Також наш портал інформував, спочатку "приписали" борг, а потім почали надзвонювати: українка розповіла про методи терору "Нафтогазу".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, встромляють у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням.