Наталка Денисенко зі сльозами на очах розповіла про перенесену операцію. Хвороба, за її словами, виникла через хронічний стрес.

Нещодавно Наталка Денисенко розповідала про свою стоматологічну операцію. Зараз акторка вона поскаржилася на нову хворобу, яка є досить серйозною.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Акторка розповіла, що поїхала на консультацію до мамолога, як тільки відчула у грудях кульку, яка спричиняла дискомфорт. У своїй історії у соціальній мережі вона поділилась, що відразу після огляду їй поставили діагноз – кіста.

"Щодо лікарні…Зранку я відчула кульку у грудях, яка боліла. Приїхала на прийом до мамолога і виявилося, що це кіста. Щойно мені зробили пункцію і прибрали її шприцом", – написала акторка на фото.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Історія Наталки Денисенко. Фото: скрін Інстаграм
Історія Наталки Денисенко. Фото: скрін Інстаграм

Жінка зазначила, що маніпуляція була успішною, хоча виявилась доволі неприємною. Розповідаючи про свій стан здоров’я вона не могла стримати сліз, оскільки розуміла причину, за якої це захворювання і з’явилось. За її зізнаннями, це сталося через тривалий стрес, який вплинув не тільки на ментальне, а і на фізичне здоров’я.

"Це я вже після процедури. Це не смертельно, було трішки боляче. Але я така засмучена не через фізичний біль. Дуже боляче через те, що я розумію чому це сталося. Війна б’є на психіку, фізичний стан, гормони й вилазять такі болячки, яких ніколи у нас би й не було", – написала акторка під фото з лікарні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "З першим снігом...": Наталія Могилевська на кухні показала, як зігріти все тіло

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Диван витримав пожежу?": Тіна Кароль в екстремальній спідниці похизувалася апетитними формами

Також, наш портал інформував, від Ігоря до Яни: трансгендер з України завоював обкладинку Playboy