Під контроль компанії "Нафтогазу" перейшло чимало споживачів. Щоб офіційно заключити відносини між споживачами та новими філіями "Газмережі", їм необхідно було заповнити та відправити заяву-приєднання.

Документ повинні були надіслати разом з платіжкою, але деякі українці їх не отримали. До Дніпропетровської філії "Газмережі" звернулася жінка з питанням, як отримати заяву, якщо квитанцію не отримали, а в онлайн режимі завантажити вона не може.

Квитанція, скріншот: YouTube
Квитанція, скріншот: YouTube

В установі відповіли, що вони можуть надіслати необхідний документ через "Укрпошту". Для цього їм потрібна лише домашня адреса.

Жінка скаржиться, що раніше обіцяли ходити представники компанії і їм можна буде віддати вже заповнений документ або з'ясувати всі подробиці. Але ніхто так і не прийшов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ми і так за квитанціями ходимо декілька км на приїзну пошту, у нас нема пошти. " обурююється українка

В філії запевнили, що на всі хвилюючі питання відповіли в приватні повідомлення. Та попросили передати заяву - приєднання контролеру під час його чергового візиту. Важливо зазначити, що цей документ можна завантажити через особистий кабінет споживача природного газу. Після заповнення передати до компанії будь-яким зручним способом, в тому числі й при особистому візиті.

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін
Звернення до "Газмережі". Фото: скрін

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін
Звернення до "Газмережі". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям розповіли, які бувають підстави на пенсію за довіреністю: "На 10 років також..."

Раніше портал Знай інформував, зима без субсидії: у кого можуть відібрати виплати у грудні

Також наш портал повідомляв, субсидії для українців у 2024 році: чи збільшать розмір допомоги