Незважаючи на те, що всім хочеться з ранку, а особливо в холодну погоду, довше поніжитися в ліжку, важливо приділяти час своїй шкірі для того, щоб вона надовше залишалася молодою та сяючою.

Догляд за шкірою. Фото: скрін youtube
Догляд за шкірою. Фото: скрін youtube

Час від часу на шкірі обличчя може з'являтися свербіж та прищі. Однак дуже рідко хто задумується про те, що це може бути реацією організму на новий продукт у харчуванні чи догляді. Після того, як ви прибираєте подраздник, стан шкіри відновлюється.

Трапляються ситуації, коли ми довгий час робимо однакові косметичні процедури та засоби, а вони вже не приносять такого ефекту, як раніше. Зверніться за консультацією до дерматолога, щоб підібрати новий догляд.

Догляд за шкірою, фото medera
Догляд за шкірою, фото medera

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Важливо захищати обличчя від сонячних променів та негативного впливу зовнішнього середовища. Вранці корисно використовувати антиоксидантну сироватку. Вночі слід краще наносити відновлювальні креми.

Не забувайте наносити зволожуючі засоби, креми, що містять пептиди, ретинол. Ці речовини сприяють виробленню колагену, який працює на пружність шкіри.

Догляд за шкірою, фото Дзен
Догляд за шкірою, фото Дзен

Навіть коли за вікном похмура погода, варто не забувати про те, що шкіру треба захищати від сонця. Обов'язково за 30 хвилин до того, як ви збираеєетесь на вулицю, необхідно наносити SPF-крем.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, як у немовляти: прості домашні процедури, після яких п'яти будуть гладенькими та шовковистими

Раніше портал Знай інформував, ненависна "апельсинова кірка" зникне назавжди: як боротися з целюлітом - 5 натуральних методів

Також наш портал повідомляв, догляд за ламким волоссям: корисні поради, які дозволять вам відростити довгу шевелюру