З часом речі в гардеробі втрачають свій зовнішній вигляд, а викидати їх зовсім не хочеться. На щастя їх можна реанімувати. Цей простий спосіб вас здивує!

Для відновлення привабливого вигляду речей скористайтеся звичайним молоком, яке є практично в кожному холодильнику. Це народний засіб, який справляється із нескладними плямами.

Для цього потрібно насамперед підігріти молоко – воно має бути теплим. Далі замочіть речі у молоці (футболки, блузки) та залиште їх так на 4 години. А після замочування потрібно випрати звичним способом.

пральна машина
пральна машина

Слід зазначити, що таким простим способом з використанням звичайного молока можна відновити навіть вовняні речі, якщо вони сіли після прання. Для цього необхідно зробити розчин із молока та води в рівних пропорціях.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Потім замочуйте одяг протягом однієї години в цьому розчині, потім промийте, а потім висушіть. Важливо упродовж цього часу постійно розтягувати села. Таким чином ви зможете відновити її потрібний розмір.

Таким чином, відновити речі можна, якщо знати кілька подібних народних хитрощів. Адже молоко є одним із засобів, здатних вивести плями та відновити розмір після невдалого прання.

Ціни на молоко, скріншот з відео
Ціни на молоко, скріншот з відео

Нагадаємо про прання без "сюрпризів": що потрібно зробити, щоб речі не линяли.

Раніше ми повідомляли, що оцет і газування позбавлять клопоту: економні лайфхаки для прибирання в туалеті .

Також стало відомо, що нудний запах у ванній можна "видалити" натуральними засобами: нарешті до тебе прийдуть гості..