Юрій Великий, пародист, який прославився Зеленським, який пародував, з "Кварталу 95" одного разу запропонував порцію гумору, перетворившись на "ваньку" у полоні, якого обміняли на херсонського єнота.

На своїй сторінці в Інстаграм Великий поговорив зі своєю настою, яку зіграла Анастасія Оруджева.

Юрій Великий. Фото: Youtube
Юрій Великий. Фото: Youtube

На відео "ванка" розповідає, як його обміняли на єнота та пропонує дружині привезти тварин, яких вкрали із зоопарку, коли тікали з Херсона.

Але "тупа" Настя нічого не може зрозуміти, то тварин з кадировцями плутає, то папугу какаду - з унітазом. Ванька пропонує їй різних тварин, але вона постійно шукає будь-яку вигоду. тому тритони їй не потрібні, а ось сумка від кенгуру підійде.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях українці не перестають сміятися з жартів Великого, і коментують відео коміка зі щирою завзятістю.

"Блін, але тварин дійсно шкода, особливо єнотика", "Весело навіть без світла слухати", "Дякую, що піднімаєш настрій", "Ой, не можу", "Як завжди круто" ; - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" висміяв "орденоносного" сина Кадирова: "За героїчне взяття ковбаси та сметани".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Великий розсмішив пародією на честь прильоту кораблем у Керчі.< /span>

Так само стало відомо, що готова народжувати ще, раптом щось трапиться: двійник Зеленського показав росіянку, яка проводила сина на війну.