Багато хто не уявляє свого ранку без кави, а деякі і протягом дня не проти скуштувати чашечку улюбленого гарячого напою.

Зазвичай каву п'ють без додавання чогось іншого, насолоджуючись його класичним смаком та ароматом.

смачна кава
смачна кава

Або ж кладуть у напій вершки або трохи вершкового масла. Серед поширених додатків також щіпка солі.

Однак наступний лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам теж обов'язково сподобається. Адже смак напою виходить особливим, їм хочеться куштувати знову і знову. Цей варіант не такий популярний як інші, але на увагу він точно заслуговує.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

чашка кави, фото Pxhere
чашка кави, фото Pxhere

Отже, йдеться про те, щоб покласти на дно турки трохи какао-порошку. А зверху на нього натуральна або розчинна кава. Тепер залийте все водою. Після цього можна варити улюблений напій. Після варіння обов'язково дайте настоятися каві протягом 3-4 хвилин, щоб гуща осіла.

Зазначається, що при додаванні какао смак кави стає більш насиченим і цікавішим. Крім того, таке просте, на перший погляд, додаток має корисні властивості. Адже какао відоме своїми антиоксидантними властивостями.

Для більшого аромату та смаку кави можна додати ванільний цукор. Так що можете бути впевнені, що з такою кавою ранок точно буде вдалим.

Люди п'ють каву
Люди п'ють каву

Нагадаємо про картопляну запіканку з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері.

Раніше ми повідомляли про рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті.