Українці скаржаться, що їм приписують борги за гарячу воду, при тому, що вони роками користуються бойлером. Про це свідчать коментарі на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Українець закликав списати борг за гарячу воду, яку йому незаконно нарахували. За його словами, він не користується послугою, оскільки має бойлера. Показник на лічильнику той самий уже кілька років.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

"Хочу оскаржити борг, який ви друкуєте в квитанціях, якого в мене фактично немає. Це стосується нарахувань щодо споживання гарячої води. В мене бойлер. Тобто мережевою гарячою водою я не користуюсь", - написав споживач.

Борги за воду. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua
Борги за воду. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Варто зазначити, що проблема непоодинока. Так, до комунальників звернулася ще одна клієнтка та заявила, що їй щомісяця нараховують борг за гарячу воду, якою вона не користується. У цьому показники лічильника передаються регулярно.

"Те, що ви часом творите, неподобство! Багато років стоїть бойлер. Передаю 00000, нараховуєте щомісяця за 3-х осіб куби та виставляєте рахунок!", - поскаржилася українка.

Борги за воду. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua
Борги за воду. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економія світла при використанні бойлера: як мати цілодобово гарячу воду і не отримати "космічну" платіжку.

Також наш портал інформував, "Та ще й обманюють на абонплаті!": українці отримали платіжки з майже вдвічі більшим обсягом газу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, встромляють у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням.