Суми в платіжках викликають обурення серед українців, але ще більше українців турбують нараховані борги, яких в них немає.

На сторінках комунальних служб нерідко можна побачити коментарі людей, які розповідають про заборгованість, якої не повинно бути. Про те до кого звертатися в такому випадку, відповіли в газопостачальній компанії.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

На офіційній сторінці "Нафтогазу" написала коментар розлючена клієнтка. За її словами їй навісили неіснуючий борг, але мало того, жінці надзвонюють по телефону та просять сплатити гроші.

"Але мало того, що в рахунку пишуть мені цей борг, то і тероризують мене по телефону. Буду змушена писати скарги." заявила клієнтка

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Жінка попросила пояснити з ким можна зв'язатися, щоб прибрати неіснуючий борг. Адже всі рахунки вона сплачує вчасно згідно з лічильником, але це на ситуацію ніяк не впливає.

В "Нафтогазі" вирішили допомогти жінці та попросили її написати в приватні повідомлення, щоб перевірити стан нарахувань та заборгованості.

Важливо, що для звернення потрібно надати інформацію про споживача, номер особового рахунку, та повну адресу помешкання. Після отримання інформації все детально перевірять та нададуть відповідь.

Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін
Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін

Відповідь "Нафтогазу". Фото: скрін Фейсбук
Відповідь "Нафтогазу". Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українці знайшли спосіб не платити величезну комісію "Нафтогазу"

Раніше портал Знай інформував, можна отримати солідну знижку на комуналку: яким критеріям треба відповідати

Також наш портал повідомляв, головне не гайте часу: українцям нагадали про важливу деталь