Пенсійний фонд звернувся до українців, які отримують пільги та субсидії на тверде побутове пальне. Відповідне оголошення з'явилося на офіційній сторінці відомства у соціальній мережі facebook.

В Україні підвищили граничний розмір субсидії на придбання твердого побутового пічного палива. Перерахунок розміру виплати пільг та субсидій відбудеться автоматично. Втім, деяким пільговикам потрібно буде зв'язатися із Пенсійним фондом.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

"Якщо вашій родині вже призначено житлово-комунальну пільгу або субсидію на придбання твердого пічного палива, – вам перерахують її розмір автоматично. Але необхідно буде надати згоду Пенсійному фонду на передання ваших даних міжнародному донору для оплати підвищеного розміру підтримки, відповідно до даного Рішення", - йдеться у повідомленні.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Дати згоду на передачу даних українці можуть через електронний кабінет ПФУ у відповідь на смс-повідомлення, яке надійде сім'ям, які вже отримують пільги. Також можна особисто звернутися до сервісного центру ПФУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соціальна допомога та субсидія: у ПФУ пояснили українцям важливий нюанс щодо отримання виплат.

Також наш портал інформував, будете без лікарняних: у ПФУ розповіли про 3 основні помилки та як їх виправити.

Крім того, ми писали, майже 900 гривень надбавки можуть оформити пенсіонери вже в листопаді: список важливих документів.