Українці, які постраждали від повномасштабної війни, можуть подати заявку на отримання спеціалізованих харчових наборів. Як отримати допомогу, розповіли на facebook-сторінці благодійної організації "Щедрик Інфо".

Українці, які мають особливі потреби у харчуванні, можуть отримати спеціалізовані харчові набори. Зокрема це стосується осіб з алергією на базові продукти, непереносимістю лактози.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

"Всі набори підбираються індивідуально, згідно з діагнозом, і рекомендаціями спеціаліста з харчування або лікаря, і закуповуються індивідуально під людину", - йдеться у повідомленні.

Хто може отримати допомогу:

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще
  • ВПО, які після 24.02. 2022 року евакуювалися з територій, що входять до переліку зон бойових дій або окупованих територій;
  • місцеві мешканці із постраждалих територій Миколаївської області.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

У благодійній організації наголошують, що набори продуктів надаються на кілька місяців. Для запису в програму допомоги потрібно попередньо заповнити онлайн-форму, проте вона не гарантує отримання наборів, оскільки їх кількість обмежена.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українським сім'ям допоможуть підготувати дітей до зими: як безкоштовно отримати теплий одяг.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, для українців створили карту з локаціями, де видають гуманітарну допомогу: як скористатися.