Листопад в Україні приніс зміни до цін на основні продукти: зниження вартості цукру та солі, але збільшення цін на борошно.

Ціни на крупу, скріншот: YouTube
Ціни на крупу, скріншот: YouTube

За даними на 11 листопада, морська харчова сіль стала доступнішою, пропонуючи споживачам середню ціну в 31,37 грн/кг, що на 3 гривні дешевше, ніж попереднього місяця. У магазині АТБ кілограм морської солі тепер коштує 22,50 грн. Компанія також пропонує сіль власного виробництва за ціною 26,90 грн/кг.

На полицях Варуса сіль продається за 22,80 грн/кг, тоді як у Мегамаркеті ціна складає 37,60 грн/кг, в Ашані – 33,70 грн/кг.

Ціни на сіль, дані від Мінфін
Ціни на сіль, дані від Мінфін

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Цукор також подешевшав на кілька копійок, досягнувши позначки 33,57 грн/кг. У різних мережах супермаркетів ціни на цукор варіюються: в Ашані – 34,40 грн/кг, у Новусі – 32,99 грн/кг, у Метро – 32,50 грн/кг, а у Варусі – 34,40 грн/кг.

Ціни на цукор, дані від Мінфін
Ціни на цукор, дані від Мінфін

Разом з тим, ціна на пшеничне борошно торгової марки "Хуторок" зросла лише на 1 копійку, досягнувши 22,66 грн/кг. За два кілограми такого борошна доведеться заплатити 43,51 грн.

В інших мережах ціни варіюються: в Ашані – 19,90 грн/кг, у Новусі – 23,57 грн/кг, у Мегамаркеті – 24,50 грн/кг. Скільки доведеться віддати за 2 кг муки в магазині, ви можете побачити нижче.

Ціни на борошно, дані від Мінфін
Ціни на борошно, дані від Мінфін

Нагадаємо, сир , ковбаса та оливки не для "худих" гаманців: як змінилися ціни в супермаркетах

Раніше ми писали про те, що можна знову налягати на салати: фермери несподівано почали знижувати ціни на помідори та огірки.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні дорожчає вершкове масло: у чому причина і що буде з цінами далі