ПриватБанк допоможе клієнтам підготуватися до можливих блекаутів, втім, не "за просто так". Хто і як може отримати дуже корисні подарунки, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно запускає акції з можливістю отримати цінні призи або кешбек. Цього разу фінустанова вирішила підготувати українців до можливих відключень світла цієї зими.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, повнолітні клієнти, які мають ІПН та активну карту Visa мають шанс отримати зарядні станції EcoFlow, а також ліхтарики-повербанки.

Як стати претендентом на подарунок

Крок №1

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зареєструватися в акції банку за цим посиланням.

Крок №2

Здійснити не менше 7 платежів з картки Visa через меню "Платежі" у Приват24. Наприклад, сплатити комунальні послуги або поповнити мобільний рахунок. Також оплату можна здійснити через QR-код або кнопку оплати на сайті, що ведуть в Приват24.

Крок №3

Чекати на щомісячний розіграш призів.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

У "Приваті" зазначили, що кожні 7 платежів – новий шанс на отримання подарунка. Серед учасників буде розіграно десятки повербанків та дев'ять зарядних станцій.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк підтримає українців, які затіяли ремонт: частину грошей можна повернути.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" приготував сюрприз українцям, які знімають готівку на касах магазинів: акція до 30 листопада.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.