Українець стверджує, що ПриватБанк заблокував усі його рахунки за фінансову допомогу родичам. Деталі він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українець зазначив, що користується послугами ПриватБанку довгі роки, але нещодавно зіткнувся з тим, що всі його рахунки раптово заблокували.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Є клієнтом ПриватБанку понад 10 років. Тиждень тому прокинувся з ранку і мої всі картки та рахунки заблоковані, без пояснень чому", - поділився чоловік.

За його словами, всі кошти було отримано законним шляхом і відповідні документи було відправлено до банку. Втім, у фінустанові вимагали пояснень, з якою метою переказувалися кошти третім особам.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Українець вкрай обурений історією, оскільки, як він стверджує, робив грошові перекази своїм близьким родичам, а також волонтерам.

"Я що не можу витрачати свої гроші як захочу? Тобто те, що я скидаю гроші дружині, мамі, бабусі, волонтерам, то через те я був заблокований? У мене в голові це не вкладається. Робиш, платиш податки і потім тебе блокують через те, що ти переказуєш власні кошти своїм родичам…", - поскаржився українець.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк підтримає українців, які затіяли ремонт: частину грошей можна повернути.

Також наш портал інформував, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок із 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".