На порозі зими та у розпал війни, "Київзеленбуд" буде робити ремонт зрошувальних систем та озеленення у сквері на Галицькій та на бульварі Шевченка. Усі роботи розбили на три тендери загальною вартістю 2 млн 275 тис. 646 грн.

Prozorro. Фото: Youtube
Prozorro. Фото: Youtube

Для того, щоб не викликати резонанс, усі роботи розбили на декілька тендерів, зокрема, озеленення та ремонт поливо-зрошувальної системи на бульварі Тараса Шевченка розділили на дві закупівлі.

За першим тендером на ділянці від вул. Михайла Коцюбинського до вул. Пирогова. На це з коштів платників податків піде 821 тис. 933 грн.

За умовами закупівлі мають укласти поліетиленові відводи, коліна, патрубки та труби діаметром 63 мм, змонтувати розпилювачі та виконати електромонтажні роботи.

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Після завершення ремонтних робіт, ці ділянки засіють партерними, мавританськими та звичайними газонами.

Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro
Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro

За другою угодою, на ділянці бульвару Шевченка від вул. Симона Петлюри до вул. Михайла Коцюбинського відремонтують зрошувальні системи та посіють газон за 726 тис. 745 грн.

За технічним завданням, окрім укладання труб, має бути встановлений автономний контролер керування зрошувальної системи. Після ремонту - ділянки засіють газоном.

Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro
Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro

У сквері на площі Галицькій на аналогічні роботи витратять ще 726 тис. 968 грн.

Там до кінця 2023 року повинні розробити ґрунт, укласти поліетиленові труби діаметром 50 мм, змонтувати вiдводи, колiна, патрубки та переходи зі зрошувачами, встановити дощувачи та виконати ремонт існуючого колодязя з вузлом обліку. Після цього на ділянку вкладуть 890 квадратних метрів рулонного газону.

Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro
Тендер на озеленення. Фото скріншот з Prozorro

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, а на ремонт енергосистеми грошей немає: "Укренерго" витратить майже 40 мільйонів на туристичні послуги.

Також наш портал інформував, начальниця "королеви овочерізок" залишилася на посаді та отримала подяку від ЗСУ: "Зробили з корупціонерки - волонтерку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, переплатили майже втричі: у "Укргідроенерго" закупили обладнання за 118 мільйонів, відхиливши пропозицію з меншою ціною.