ПриватБанк розширив можливості мобільного банкінгу та запустив нову послугу у "Приват24". Про це повідомили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісу та регулярно радує клієнтів новими можливостями. Так, цього разу стало відомо про новий функціонал у "Приват24".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, у мобільному "Приват24" з'явилася можливість продавати валюту. Оцінити нову опцію зможуть підприємці, адже їм не доведеться спеціально заходити до мобільного банкінгу для бізнесу.

"Відтепер, якщо підприємцю треба продати валюту, не обовʼязково заходити у "Приват24 для бізнесу" - цю та багато інших базових операцій можна зробити у звичайному Приват24 для фізосіб", - повідомили у банку.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Як працює нова послуга:

  • увійти до Приват24;
  • зайти меню "Бізнес" - "Продаж валюти";
  • вибрати рахунки для списання валюти та зарахування гривні, вказати суму угоди;
  • підписати SmartID.

При цьому клієнтам не доведеться генерувати підпис SmartID окремо, оскільки його можна створити під час підписання заявки на продаж валюти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Як з ними боротися?": Клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок з 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку в "шахрайки": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Крім того, ми писали, ПриватБанк виплатить українцям по 6600 грн: хто і як зможе отримати.