Українці, які опинилися у складному становищі через повномасштабну війну, можуть отримати нову гуманітарну допомогу. Гуманітарні набори видаються на сім'ю. Про це пише інформаційний портал "На пенсії".

Повномасштабна війна позбавила багатьох українців доходу та можливості придбати навіть самі базові речі. Таким категоріям надають підтримку як різні благодійні організації, і держава.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так, мешканці Очаківської міської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, які досягли повноліття, можуть звернутися за гуманітарною допомогою. Продуктові набори надаються на сім'ю.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

При отриманні гуманітарної допомоги мешканцям населеного пункту необхідно надати оригінал паспорта та за наявності довідки переселенця. Також можлива видача підгузків, але для цього потрібно надати свідоцтво про народження дитини.

Як отримати набори продуктів?

Українці, які потребують допомоги, можуть звернутися на продуктові набори з 9:00 до 14:00 з понеділка до п'ятниці. Адреса: місто Очаків, приміщення Картинної галереї.

Видача допомоги здійснюватиметься щодня (крім вихідних) до 24 листопада 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нова допомога для сімей з дітьми: як подати заявку і що можна отримати.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, ми писали, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.