Деякі комунальні тарифи тільки нещодавно підвищили, але українців уже неодноразово лякали новими цінами. Експерт з питань ЖКГ Олег Попенко зібрав всю достовірну інформацію про те, що буде з тарифами у листопаді.

Про це експерт написав у своєму Telegram-каналі. Так, почати варто з тарифу на газ для населення – його не змінюватимуть. Він залишиться на рівні 7,96 гривні за кубометр газу для тих, хто є клієнтом "Нафтогазу". В інших постачальників ціни також не змінюватимуться, але вони відрізняються між собою.

Газова плита, фото Фокус
Газова плита, фото Фокус

Тариф на електроенергію в листопаді зростуть для деяких споживачів - малих непобутових та інших категорій НС, згідно з рішенням НКРЕКП. Наразі українці платять по 2,64 грн за кіловат-годину.

"Вартість централізованого водопостачання та водовідведення у листопаді не зазначає змін, проте НКРЕКП кілька разів планувала підвищити тарифи", - зазначив Попенко.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Тариф на опалення також не змінюватимуть, оскільки уряд зафіксував вартість газу для постачальників до 15 квітня 2024 року. Також не варто забувати про те, що в Україні запроваджено мораторій на підвищення тарифів на газ, теплову енергію для населення та постачання гарячої води.

Пост Попенко, скріншот
Пост Попенко, скріншот

Нагадаємо, "Правда чи брехня?": у "Нафтогазі" українцям відповіли з приводу повернення переплати

Раніше ми писали про те, що до 5,5 грн за кВт: у YASNO заявили про необхідність підвищення тарифів на світ

Як повідомляв Знай.ua, цифри на лічильнику сильно здивують: українцям зробили важливу заяву про електроенергію та воду