Опалювальний сезон розпочався ще на початку жовтня, хоча як такої холодної погоди ми досі не відчули через специфічну кліматичну ситуацію в країні.

Досі температура на вулиці була "терпимою". При цьому варто відзначити, що якщо в деяких будинках вже тепло, в решті досі холодні батареї. А ми зараз розповімо, хто з українців може розраховувати на 100% знижку на оплату комунальних послуг за допомогою субсидії.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Сама собою державна допомога надається незаможним громадянам. Її можуть отримати українці, дохід яких нижчий від суми платежів на 15%. Але, крім цієї вимоги, дуже важливо, щоб середній дохід кожного члена сім'ї не перевищував 3760 гривень. Обсяг допомоги у результаті розраховується в індивідуальному порядку.

І, як ми згадали раніше, існують випадки, коли держава готова повністю оплачувати за людину витрати на комунальні послуги — ЖКП, скраплений газ, дрова, рідке побутове пальне чи брикети.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Оформлення субсидій, скріншот: Facebook
Оформлення субсидій, скріншот: Facebook

Однак це стосується лише тих осіб, які працюють у навчальних чи культурних закладах, у музеях та мешкають у селах чи СМТ.

Такі українці повинні мати особливі заслуги перед Батьківщиною — медики, освітяни, бібліотекарі, фармацевти та спеціалісти, які займаються захистом рослин.

Нагадаємо, у ПФУ дали важливе роз'яснення щодо субсидій

Як повідомляв "Знай.ua", перевіряйте баланс карток: десятки тисяч українців отримають від 450 гривень і більше, хто у списку

Знай.ua писав, до 5,5 грн за кВт: у YASNO заявили про необхідність підвищення тарифів на світ