Українців закликали актуалізувати дані показань вузлів розподільчого обліку води та тепла. Відповідне оголошення з'явилося на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Комунальники нагадали українцям про необхідність перевірити лічильники води та тепла. Споживачам потрібно встигнути до 30 листопада передати показники приладів обліку, щоби не допустити можливої ​​плутанини з нарахуваннями.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо про необхідність передачі показань лічильників води та тепла навіть якщо послугами не використовуються (наприклад, за наявності бойлера або тимчасового не проживання у квартирі). У такому разі показання передаються ті ж, що надавалися минулого разу”, - йдеться у повідомленні.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Споживачам також нагадали, що передавати показники лічильників можна кількома способами, наприклад, через онлайн-сервіси, телефоном або при оплаті житлово-комунальних послуг через банківські та фінансові установи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" пояснив, як правильно передавати показники лічильника: з платіжками буде ідеальний порядок.

Також наш портал інформував, винуватці "космічних" платіжок: що змушує електролічильник бігти "кіловатний марафон".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлено неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.