Українцям розповіли, як повернути переплату за блакитне паливо від попереднього оператора газорозподілу. Інструкцією поділилися на офіційній сторінці АТ "Львівгаз" у соціальній мережі Facebook.

Якщо на особовому рахунку за результатами остаточного розрахунку з попереднім ліцензіатом залишається переплата, то повернути гроші можна звернувшись до центру обслуговування клієнтів. Попередньо необхідно підготувати пакет документів.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Які документи знадобляться:

  • заяву на повернення коштів (можна написати від руки);
  • копію паспорта (1-6 сторінок);
  • копію ідентифікаційного коду;
  • довідка з банку з реквізитами карткового рахунку або згенерована у додатку банку (має містити IBAN карткового рахунку);
  • копію квитанції у сумі переплати.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Щоб заощадити час, радимо наперед дізнатися у Контакт-центрі або в Центрі обслуговування клієнтів розмір Вашої переплати", - порекомендували споживачам.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" пояснив, як правильно передавати показники лічильника: з платіжками буде ідеальний порядок.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.