Для наших читачів, які з великою відповідальністю стежать за платіжками по комуналці, є важливі новини. Справа в тому, що в Україні не поодинокі випадки, коли батьки залишаються без партнера та самостійно займаються вихованням дітей. Важливо розуміти, на які пільги може претендувати ця категорія громадян.

Цього разу українка, яка має права матері-одиначки вирішила дізнатися, як може змінитися субсидія, у разі її переїзду до батьків-пенсіонерів.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців із Пенсійного фонду України у мережі Facebook.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Українка запитує: "Я одинока мати з чотирирічним сином, не працюю, переїхала до батьків-пенсіонерів, які зареєстрували мене у своєму будинку. Чи буде їм продовжено субсидію?".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У свою чергу у Пенсійному фонді заявили, що у разі зміни складу членів домогосподарства, якому призначено житлову субсидію, протягом 30 календарних днів потрібно повідомити про це орган Пенсійного фонду України.

Відповідь ПФУ, скріншот: Facebook
Відповідь ПФУ, скріншот: Facebook

Домогосподарству, у складі якого є, зокрема, працездатна особа без доходів, яка одноосібно виховує дитину віком до шести років, може бути призначена (продовжена) житлова субсидія.

Нагадаємо, запровадження нових газових тарифів: коли почнуть зростати суми у платіжках.

Раніше повідомлялося, в "Укрпошті" розповіли, чи будуть проблеми з доставкою посилок через страйк польських перевізників.

Також, українці отримують солідну грошову допомогу: встигни на реєстрацію до 10 листопада.