Мобільний оператор "Київстар" роздає абонентам знижки на оплату тарифного пакета, безкоштовні гігабайти та інші подарунки. Умови отримання опублікували на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Київстар" роздаватиме приємні подарунки абонентам передплаченого зв'язку за виконання нескладних завдань. Для цього необхідно встановити на смартфон програму "Мій Київстар".

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

"З вас — зайти у додаток Мій Київстар та виконувати прості завдання. З нас — приємні бонуси, знижки та ще більше спілкування з близькими!", - йдеться у повідомленні.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як працює нова акція від оператора:

  • за кожне виконане завдання абоненту нараховується 20% шансів на подарунок;
  • абоненти можуть зазнати успіху або виконати всі завдання та набрати 100%;
  • подарунки вибираються випадковим чином;
  • коли знімається наступна плата за тариф, гра розпочнеться спочатку.

На сайті мобільного оператора зазначено, що серед випадкових подарунків можуть бути знижки на оплату пакета послуг, а також безкоштовні гігабайти інтернету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє абонентам крутий подарунок за просте завдання: знадобиться смартфон та хвилина часу.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" неправдивою інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, ми писали, у "Київстару" з'явилися нові тарифи: що і за які гроші пропонують абонентам.