Українців попередили про чергові зміни - замість двох платіжок за газ приходитиме одна. Про це йдеться на офіційній сторінці АТ "Львівгаз" у соцмережі facebook.

Українці вже звикли отримувати дві платіжки за блакитне паливо. За однією необхідно оплачувати фактично спожитий за місяць газ, а за другою – послуги розподілу. Однак із листопада доведеться знову звикати до однієї платіжки.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Споживачів газу попередили, що їм почнуть надсилати одну платіжку за газ, однак це не означає, що доведеться платити менше. В одному документі будуть об'єднані рахунки за споживання та розподіл газу.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто скасувати, що це нововведення поки стосується лише споживачів у Львівській області.

"Вже у листопаді клієнти Львівської філії "Газмережі" та ГК "Нафтогаз України" отримають рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, на скільки можуть зрости тарифи на комуналку в Україні – як раніше вже не буде.

Також наш портал інформував, у теплі, але з порожніми гаманцями: українцям розповіли, що буде з тарифами на опалення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" пояснив, як правильно передавати показники лічильника: з платіжками буде ідеальний порядок.