Сім'ї з-поміж ВПО можуть отримати безкоштовні дитячі набори, які складаються із засобів гігієни, у тому числі памперсів. Як подати заявку і де можна отримати допомогу, йдеться на facebook-сторінці "Ми з Донбасу. Взаємодопомога".

В Україні продовжують надавати всебічну підтримку внутрішньо переміщеним громадянам. Так, ГО "Файне єднає" розпочинає видачу дитячих гуманітарних наборів для сімей з-поміж ВПО, які проживають у місті Тернопіль.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

У гуманітарному наборі для дітей містяться засоби гігієни, а також памперси, але лише одного розміру – S (3-6 кг). Допомога надається один раз на одну сім'ю, яка має дітей віком до 3 місяців.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як отримати дитячий набір

Для отримання допомоги необхідно пройти попередню реєстрацію, заповнивши онлайн-форму за цим посиланням. Після цього представник програми зв'яжеться з метою уточнення деталей.

Забрати дитячий набір можна лише особисто у Тернополі протягом листопада. Доставка поштою не здійснюється. При собі необхідно мати низку документів: паспорт, свідоцтво про народження дитини/дітей та довідку переселенця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нова допомога для сімей з дітьми: як подати заявку і що можна отримати.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, ми писали, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.