Сім'ї українців із дітьми можуть зареєструватися для отримання нової гуманітарної допомоги. Що можна отримати як підтримку та як подати заявку, йдеться на facebook-сторінці ГО "Територія успіху".

Українцям, які постраждали від війни, продовжують надавати всебічну підтримку. Так, сім'ї з дітьми серед ВПО можуть подати заявку на нову допомогу. Видача здійснюється для переселенців, які мешкають у Кропивницькому.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

"З 1 листопада планується початок нової програми від партнерів ГО "Територія успіху" - видача сертифікатів на придбання дитячого харчування та засобів гігієни для дітей віком від 0 до 2 років та сертифікатів для придбання одягу для дітей віком від 0 до 12 років", - йдеться у повідомленні.

Перехожі із дітьми, фото: Знай.ua
Перехожі із дітьми, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Хто може отримати допомогу:

  • багатодітні сім'ї (зі статусом ВПО);
  • сім'ї-переселенці, які виховують дітей з інвалідністю.

Як подати заявку?

Заповнити онлайн-форму на отримання гуманітарної допомоги можна за цим посиланням. Після верифікації даних волонтери зв'яжуться із претендентом на допомогу та запросять для отримання сертифікатів.

При отриманні потрібно надати оригінал паспорта отримувача допомоги, свідоцтво про народження дитини, довідку про ідентифікаційний код дитини, довідку переселенця, посвідчення багатодітної сім'ї або довідку про інвалідність.

Раніше портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.