Поки українців закликають відмовлятися від паперових платіжок на користь електронних, "Київтеплоенерго" збирається витратити майже 2 мільйони на їх друк. Підприємство вже шукає виконавця, який візьметься за цю справу.

Відповідний тендер було опубліковано у системі публічних закупівель Prozorro 27 жовтня. Комунальне підприємство, підконтрольне столичній міськраді, просить виділити з бюджету конкретну суму – 1 993 734 грн.

Тендер "Київтеплоенерго", скріншот
Тендер "Київтеплоенерго", скріншот

Саме стільки хочуть витратити на послуги з друку квитанцій за спожиту теплову енергію, а також з технічного обслуговування та гарячого водопостачання.

"Київтеплоенерго" ще приймає пропозиції від учасників, а роботу планують виконати до 31 грудня 2024 року, тобто до кінця наступного року підрядник постачатиме паперові платіжки.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Лічильник "Київтеплоенерго", скріншот: YouTube
Лічильник "Київтеплоенерго", скріншот: YouTube

Варто зазначити, українців просять відмовитися від паперових платіжок і закликають припинити зберігати старі рахунок, оскільки підтвердженням оплати вважається банківський чек, квитанція, скріншот оплати. При цьому всю інформацію про споживання комунальних послуг можна давно дізнатись онлайн. Електронні рахунки, зокрема, заощадять чимало грошей на друк платіжок, але у "Київтеплоенерго" думають інакше.

Нагадаємо, у Кличка витратить 6,9 млн на нагляд за ремонтом скандального шпиталю: на вікнах не зупинилися

Раніше ми писали про те, що у Херсоні на ремонт укриттів хотіли віддати 7,6 млн львів'янці, яка про це не знала: правда спливла і все скасували

Як повідомляв Знай.ua, ПФУ "зливає" мільйони гривень на ноутбуки під час війни: українці кричать від обурення