Незважаючи на вільний доступ до інформації, у багатьох українців все ще залишаються питання щодо оплати комунальних послуг, зокрема газу. У Київській філії "Газмережі" вирішили відповісти на жекілька із них.

Про це в "Газмережі" написали цілий пост у Facebook. Так, українців хвилювало питання про те, чи можна перевести суму переплати з одного рахунку на інший. У компанії ствердно відповіли, що ні – такої процедури не існує.

"Київська філія "Газмережі" не є правонаступником АТ "Київоблгаз". Взаєморозрахунок та будь-які інші операції з коштами споживачів заборонені відповідно Законодавства України", - додали в публікації.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також українцям нагадали, що для повірки показників лічильника найкраще викликати контролера. Для цього необхідно звернутися з відповідною заявою до найближчого центру обслуговування клієнтів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

А ось передати показники потрібно з 1 по 5 число щомісяця, скориставшись одним із способів:

  • в особистому кабінеті
  • на сайті без реєстрації за спрощеною процедурою
  • за допомогою SMS-повідомлення на номер 4647
  • через чати GASUA в Viber, Telegram.

Також українці можуть зателефонувати за одним із номерів телефону для передачі показників лічильника: +38 066 300 28 88; +38 098 300 28 88; +38 093 300 28 88; +38 044 364 61 04.

Пост "Газмережі", скріншот
Пост "Газмережі", скріншот

Нагадаємо, три платіжки в одні руки: українцям почали надсилати додаткові рахунки за газ

Раніше ми писали, що ПФУ попередив українців, які планують оформляти субсидію: що потрібно знати

Як повідомляв Знай.ua, "Скасують, а гроші витрачено...": українцям повідомили важливу інформацію щодо двозонних лічильників