Літнім українцям роздають безкоштовні продуктові набори. Допомога забезпечує благодійний фонд "Карітас Полтава" для ВПО та місцевого населення, яке потребує допомоги. Про це йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

Благодійний фонд з 27 жовтня розпочинає видачу наборів продуктів для внутрішньо переміщених громадян та місцевих жителів у Полтаві.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Претендувати на гуманітарну допомогу можуть українці поважного віку – віком від 65 років, які не мають підтримки від родичів. Також важлива умова – на підтримку можуть розраховувати претенденти, які не отримували харчові продукти або абонементи на гарячі обіди з травня.

Що потрібно для отримання продуктового набору:

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  • паспорт;
  • ІПН;
  • пенсійне посвідчення;
  • свідоцтво про смерть чоловіка чи дружини, свідоцтво про розлучення.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Уточнити деталі з видачі гуманітарної допомоги можна за номером 0508887029. У благодійному фонді зазначають, що кількість продуктових наборів обмежена, тому потребуючим допомоги краще поспішити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що гуманітарна допомога для переселенців: хто і як може отримати безкоштовні продуктові набори.

Також наш портал інформував, українкам з дітьми безкоштовно видають місячний запас памперсів та гігієнічні набори: як отримати.

Крім того, ми писали, 200 доларів закинуть на картку: хто з українців може отримати нову грошову допомогу.