ПриватБанк повертатиме клієнтам частину грошей, які вони витрачають за своїх домашніх улюбленців. Деталі нової акції розкрили на офіційному сайті фінустанови.

У багатьох українців є домашні улюбленці, яких завжди приємно радувати смакотами чи іграшками. Тепер клієнти "Привату" можуть радувати улюбленців та економити на покупках у зоомагазинах.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Повертаємо 3% від загальної суми витрат картками ПриватБанку (крім Корпоративних карток) у зоомагазинах з власних або кредитних коштів. Максимальний кешбек – 500 грн на місяць (або 1 500 грн за весь період акції) з урахуванням ПДФО. Виплата кешбеку здійснюється наступного тижня після оплати", - йдеться у повідомленні.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Як взяти участь в акції:

  • Насамперед потрібно зареєструватися за цим посиланням або за пропозицією, що надійшла в Приват24 або на e-mail;
  • оплачувати покупки у зоомагазинах карткою "Універсальна"/"Універсальна Gold", Карткою для виплат/Картою для виплат Gold або преміальною карткою.

Нараховуватимуть кешбек за покупки у зоомагазинах до кінця дії акції – 24 січня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, був рахунок і не стало: ПриватБанк перетворює карти клієнтів на марний пластик.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "100 доларів не повертають": клієнт ПриватБанку намагається вибити кошти вже 9 місяців.