ПриватБанк попередив клієнтів про введення нового способу поповнення карток. Що потрібно знати клієнтам, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк постійно працює над розширенням та покращенням своїх сервісів, роблячи обслуговування клієнтів зручнішим. Цього разу банк разом із Mastercard запустили послугу поповнення карт готівкою на касах мережі АЗС "Укрнафта". Новий сервіс розширює можливості українців у поповненні банківських карток. Тепер це можна зробити не лише у терміналах самообслуговування та відділення банку, а й касах торгових точок.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Нова послуга діє на всій території України. При цьому вона має свої ліміти: мінімальна сума поповнення – 20 гривень, а максимальна – 5000 гривень. Комісія становить 0,5% суми поповнення.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Через новий сервіс ПриватБанку можна поповнити картку будь-якого українського банку на суму від 20 до 5000 грн. Оплачуючи покупку, повідомте касиру, що хочете поповнити картку та прикладіть картку до термінала. Комісія за таку послугу – 0,5% від суми поповнення", - проінформували українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок із 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також наш портал інформував, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Поводяться як шахраї": клієнтка Монобанку запевняє, що кошти їй повернули лише після кількох тижнів "морозу".