Восени на полицях супермаркетів ще можна знайти фрукти за доступними цінами. Звичайно, персиками та кавуном вже не поласувати, але сезонні позиції пропонують. Українцям показали, скільки коштуватимуть груші, виноград та банани.

Найдешевші груші можна знайти у Варусі за ціною 19,90 грн/кг, згідно з даними сервісу GoToShop. Далі вартість тільки зростає – у Сільпо фрукти продають по 29,90 грн/кг, в Ашані – від 31,90 грн/кг. Найдорожче у Форі та ЕкоМаркеті - 35,90 грн/кг та 39,90 грн/кг відповідно.

Ціни на груші, gotoshop
Ціни на груші, gotoshop

А ось ціни на виноград стартують від 36,90 грн/кг у Сільпо. При цьому у Форі ще дорожче – 44,90 грн/кг, у ЕКО Маркеті, Ашані та Варусі – 49,90 грн/кг. Найвищий цінник встановили у Новусі на рівні 61,99 грн/кг.

Ціни на виноград, gotoshop
Ціни на виноград, gotoshop

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також українцям пропонують банани. Мінімальну ціну зафіксували в АТБ та Сільпо - 38,25 грн/кг та 38,30 грн/кг. У Новусі продають по 44,99 грн/кг із знижкою 10%. Незвичайні банани "Плантан" можна знайти у Сільпо по 99 грн/кг, а "Бебі" банани – по 85 грн/кг. Найдорожчим вважається червоний банан, його ціна складає 149 грн/кг.

Ціни на банани, gotoshop
Ціни на банани, gotoshop

Ціни на банани, gotoshop
Ціни на банани, gotoshop

Раніше ми писали про те, що про оселедець під шубою і уху залишається тільки мріяти: скільки коштує популярна риба в жовтні

Як повідомляв Знай.ua, омлет врятує твій сніданок: українські супермаркети оновили ціни на олію та яйця.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні подорожчали молоко, вершкове масло та сир: які ціни в Ашані, Варусі та Метро