З карток "Ощадбанку" зникає грошова допомога для ВПО. Відповідну скаргу на порталі Мінфін залишила клієнтка державного банку.

Українка розповіла, що оформила у "Ощаді" картку для соцвиплат, як внутрішньо переміщена особа. Щойно від держави надійшла грошова допомога, відразу була кимось переведена на інший рахунок. За словами постраждалої, у банку розв'язати проблему ніяк не допомогли.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Зареєструвала карту в цьому банку, для отримання соціальних виплат (ВПО), виплата від держави прийшла о 12 годині ночі і через 15 хвилин була переведена на якусь іншу картку. Коли вранці прокинулася і побачила цю картину, одразу зателефонувала на гарячу лінію і мені порадили заблокувати картку, але конкретну допомогу не надали", - поскаржилася українка.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Жінка зізналася, що у розгубленості, бо у відділенні натякнули, що повернути гроші шансів немає, а вони були надто потрібні.

"Ця допомога у розмірі 10к гривень була дуже потрібна для оренди житла, оскільки своє зруйновано", - додала клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї заганяють українців у кредити, обіцяючи виплати ВПО: все через діряву безпеку "Ощадбанку".

Також наш портал інформував, "Ось таке коло абсурду!": клієнт банку Пумб скаржиться на "фахівців", які просять чекати гроші вже 4 місяць.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".