Україна активно готується до зими та можливих блекаутів через нові російські атаки на енергосистему. Чи будуть українці з інтернетом, якщо розпочнуться відключення світла, розповіли у пресслужбі мобільного оператора "Київстар".

У компанії заявили, що триває активна підготовка до зимового періоду та можливих відключень електроенергії. У пріоритеті забезпечити якомога більшу кількість абонентів зв'язком, навіть за умов блекауту.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

"Цієї зими близько 700 тис. користувачів нашого Домашнього Інтернету будуть з безперебійним зв’язком, навіть при відсутності електроенергії", - зазначили в компанії.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У "Київстарі" наголосили, що замовили 50 000 джерел безперебійного живлення (ДБЖ), третина з яких уже встановлена ​​та готова до живлення мережі у разі відключень електроенергії.

Ще половина обладнання в дорозі та після прибуття буде оперативно встановлена ​​для забезпечення абонентів зв'язком.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Також наш портал інформував, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Vodafone запустив вигідну акцію для абонентів: хто і як може отримати в подарунок додатковий інтернет.