"Ощадбанк" анонсував тарифні зміни по картках клієнтів. Нові умови почнуть діяти трохи більше, ніж за місяць. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційному сайті фінустанови.

Банк попередив клієнтів, що вносить зміни до тарифів за обслуговування поточних рахунків із використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ "Ощадбанк" від 16 квітня 2009 року №124.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

У "Ощаді" уточнили, що нововведення стосується зарплатних карток. Їхні власники зможуть без комісії здійснювати переказ коштів на інші картки "Ощадбанку" через мобільний банкінг.

"Скасовано комісійну винагороду за р2р-перекази для карток емітованих у ТП "Зарплатний" через WEB-/Mobile банкінг Ощад 24/7 на інші картки Ощадбанку", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Фахівці фінустанови наголошують, що тарифні зміни набудуть чинності трохи більше ніж через місяць - з 1 грудня 2023 року. Також клієнтам нагадали, що детально ознайомитись з тарифами можна за посиланням або звернувшись до найближчого відділення банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" перетворив звичайну оплату комуналки на півторагодинні страждання: "Переводять провину на оператора".

Також наш портал інформував, що "Відкрив рахунок, а отримав кредит": клієнт банку "Пумб" стверджує, що всі гроші списали за кредит 2013 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".