В епоху новітніх технологій процвітають й шахраї. Вони "йдуть в ногу" з часом та постійно вдосконалюють, вигадують нові схеми обману.

На офіційній сторінці мобільного оператора Lifecell з'явилося попередження про те як діють обманні організації, щоб отримати не лише ваші гроші, а й особисті дані.

"Ці шахраї чого тільки не вигадають, щоб отримати доступ до вашої особистої інформації!" зазнали в компанії

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

В інтернеті продовжують існувати підставні сайти, повідомлення про неіснуючі розіграші та величезні виграші. Тому, в компанії нагадали декілька важливих правил збереження власних даних.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

1) Вся інформація про розіграші, подарунки та заходи від компанії мобільного оператора, розміщена на офіційному сайті або на сторінках в соцмережах.

2) Якщо вам надходять смс з обіцянками "золотих гір" перевіряйте інформацію на офіційних ресурсах.

3) Не переходьте за сторонніми посиланнями в повідомленнях та не повідомляйте кодів.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

4) Якщо до вас надійшло повідомлення, який містить такий набір фраз: "Гроші на рахунок, якщо перейдете за посиланням", "Безкоштовні хвилини", "Відправте нам код з SMS та отримаєте…", не реагуйте на них та не взаємодійте з відправником.

5) У випадку, коли виникли питання, можна зв'язатися з операторами компанії за номером 5433.

Ці прості поради збережуть ваші особисті дані від зловмисників.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone зробив абонентам тарифний сюрприз, але пораділи не всі: "Гірше, ніж у печерному віці"

Раніше портал Знай інформував, зникають гроші, а оператору байдуже: клієнтка Lifecell скаржиться на жахливе обслуговування

Також наш портал повідомляв, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень